Selvom i ikke lige har hørt så meget fra mig, så er der gang i lappestrikkeriet.

Jeg har 10 tæpper liggende, som mangler at blive monteret – så har du lyst, så meld dig gerne.

I år, er der indtil dat o kommet 1200 lapper ind, og hvis vi får alle tæpper monteret, bliver det til 25 tæpper:) så godt gået af alle jer dejlige strikkere, som vil være med.

Mit største problem, er at skaffe garn og finde nogen der vil hækle/sy sammen, hvis det kunne løses, så var der mange flere tæpper:) men det er et lille projekt, og det skal være nede, hvor alle kan være med. Så jeg er meget stolt over, at vi kan varme så mange børn med gigt, som vi har kunnet indtil nu.

Lige et par billeder af sommerens tæpper og lapper
TAK til:
Birgit, Eva, Ingelis, Uldhytten, Marianne, Lis og Bente, som står bag lapper og tæpper på disse 2 billeder. De 2 hæklede tæpper, er dog gengangere kan jeg se, men de 3 nederste er nye. 1 par strømper er også kommer med, de luner også.